Terra Collinaria organiseert een HOBBY-FOTOWEDSTRIJD ! !

Voor wie? Voor leden en niet leden.

Wat gaan we fotograferen?

Deze vraag is snel beantwoord. Iedereen legt zijn hobby, aquarium (paludarium, terrarium of vijver), op de gevoelige plaat vast! Dus: ga ervoor en maak een aantal mooie foto’s. Het is aan jou om uit te zoeken hoe je je aquarium (paludarium) het beste wilt fotograferen. Het is wel de bedoeling dat je minimaal 2 foto’s maakt waarop je hele aquarium (paludarium, terrarium of vijver) staat. Daarnaast zijn ook foto’s welkom waar een deel van je aquarium of paludarium te zien is. Maar ook een close up van een plant, vis of kikker kan heel mooi en interessant zijn. Naast de 2 foto’s van je hele aquarium of paludarium, mag je nog 4 andere foto’s insturen. Je maakt dan dus 6 keer kans. Inzenden kan via de mail naar secretaris@terracollinaria.nl. Bij inzending van de foto’s geven jullie toestemming deze ook te mogen publiceren op deze website en onze social media. Uiteraard is het dus belangrijk dat het je eigen foto’s zijn.

Wie beoordeelt jullie foto’s?

Dat zijn 2 van onze leden die veel ervaring hebben met het fotograferen van aquaria, namelijk Jan Verheijden en Nick Grosfeld. Deze 2 juryleden zijn uiteraard uitgesloten van deelname. Ook zijn foto’s, gemaakt door de fotograaf van onze verenigingskeuring uitgesloten.

Wat is er te winnen?

Voor de prijswinnaars maken we een verschil tussen 2 soorten inzendingen. Die van onze leden, of van niet leden. Het lid van Terra Collinaria dat wint, ontvangt een “Terra Collinaria” cadeaubon ter waarde van € 25,00. Het winnende niet lid ontvangt een gratis lidmaatschap bij Terra Collinaria voor een jaar. Daarnaast natuurlijk voor beiden de eer fotograaf van het jaar te worden.

De mooiste foto’s plaatsen we op onze website, op Facebook en Instagram.

Alle foto’s zijn welkom bij onze secretaris Joop Bootz. We sluiten de inzending op zondag 31 maart 2024. De winnaars worden rechtstreeks via de mail op de hoogte gesteld en op deze website bekend gemaakt. Veel succes en plezier bij het fotograferen!

Het bestuur.