Onze commissies om leden te helpen met hun aquarium, terrarium of vijver

De adviescommissie

Vragen aan de adviescommissie kunnen gaan over alles wat met het aquarium te maken heeft. Voor elk probleem is wel een expert om u te ondersteunen. Dus heeft u problemen met de vissen of planten, het water of juist last van algen; vraag het ons en we proberen u te helpen om het probleem op te lossen.

Uiteraard kijken we niet alleen naar de oplossing maar kijken ook of we de oorzaak kunnen achterhalen. Zeer essentieel daarbij is het meten van de juiste waterwaarden. Ook deze voeren we kosteloos uit voor onze leden.

Om uw probleem of vraag in te dienen kunt u het contactformulier invullen op onze website.

De technische commissie

Sommige vragen zullen een meer technisch karakter hebben. Omdat deze problemen een geheel andere expertise vragen hebben we ook een technische commissie. Deze richt zich meer op vragen over de techniek of installatie van het aquarium. Dus heeft u problemen met de pomp, filter, verwarming, verlichting of welke andere techniek dan ook, kunt u het beste de de vraag hier neer leggen.

Stel u gerust, we overleggen altijd vooraf, dus ook als u twijfelt welke commissie het beste is, sturen we de juiste. Of komen beiden, net wat voor u het beste zou zijn.

Om uw probleem of vraag in te dienen kunt u het contactformulier invullen op onze website.

Pterophyllum altum ‘Rio Atabapo’