Tijdschrift Het Aquarium

Hieronder treft u een inkijkexemplaar aan van het tijdschrijft Het Aquarium wat uitgegeven wordt door de NBAT. Via lidmaatschap van Terra Collinaria kunt u tegen een gereduceerd tarief toegang krijgen tot het ontvangen van dit prachtige tijdschrift digitaal of in gedrukte vorm. Het is een zeer mooi vormgegeven tijdschrift met voor iedereen wat interessants. Het gaat zowel over zoetwateraquaria in alle specialiteiten, maar ook over terraria, paludaria en vijvers.

Hieronder vindt u een voorbeeld wat u kan verwachten, klik op het plaatje en blader door Het Aquarium, voor ons hét Nederlandse tijdschrift voor de aquaristiek.

Tijdschrift Het Aquarium

Bij de keuze voor de gedrukte versie zit toegang tot de digitale versie en het volledige digitale archief met meer dan 1.000 exemplaren. Voor meer informatie kunt u op NBAT klikken om direct te kijken naar alle informatie.

Het Aquarium brengt ook af en toe zogenaamde specials uit die ook apart te bestellen zijn in de webshop van de NBAT. Deze specials gaan specifiek over een onderwerp zoals Aquascaping, Garnalen en Vijvers om maar wat voorbeelden te noemen.