Onze aquariumvereniging Terra Collinaria gratis sponsoren?

Iedereen kan vanaf nu onze aquariumvereniging gratis sponsoren. Echt gratis? Ja hoor! U hoeft zich nergens aan te melden, en alleen maar een via een klik uw nieuwe online aankopen te kopen, en wij krijgen automatisch een kleine vergoeding van de aankoop die u anders toch al zou bestellen zonder dat u er verder moeite voor hoeft te doen.

Hoe werkt dat? Klik op de afbeelding hieronder voor doorgelinkt te worden naar de pagina van sponsorkliks die gekoppeld is aan onze vereniging. U treft daar een overzicht aan van alle websites die meedoen aan sponsorkliks. Dit zijn er behoorlijk veel, grote kans dat de webshop waarin u wil winkelen, hier al deel van is. Het is dan simpel om bijvoorbeeld in plaats van direct naar websites zoals bijvoorbeeld bol, coolblue, mediamarkt, staatsloterij, of als u iets wilt bestellen via thuisbezorgd, via deze pagina te bestellen:

Verder hoeft u niets te doen en kan gewoon datgene bestellen wat u daarvoor al van plan was. Het enige voordeel is dat wij als vereniging daar een kleine vergoeding voor krijgen. Hiervoor hoeft u niet eens lid te zijn van onze vereniging. Dus ook als bijvoorbeeld de buren naar Center Parcs gaan; boek via deze link en we profiteren er een beetje van mee! De gegevens zijn geheel anoniem, we krijgen alleen een commissie van sponsorkliks betaald en weten niet wie er wat gekocht heeft.