Cursus Aquarium Houden 2024

Aquariumvereniging Terra Collinaria Gulpen start in januari 2024 opnieuw een aquariumcursus.
De cursus is bedoeld voor iedereen die met een aquarium wil beginnen maar nog geen of onvoldoende kennis heeft over wat nodig is om een aquarium te houden.
Wie geniet er niet van een mooi aquarium met kleurrijke vissen en planten. Om een aquarium in de juiste conditie te krijgen is het aan te bevelen vooraf kennis te nemen van de leefomstandigheden van planten en vissen. Met de in de cursus opgedane kennis houd je de planten en vissen gezond. Je bent dan ook in staat om vissen en planten in je bak te hebben die voor de beginnende aquariaan niet direct haalbaar zijn. Kortom, je hobby wordt met het volgen van deze cursus interessanter en mooier.

 Aan de hand van een cursus map en PowerPoint-beelden, worden door ervaren cursusleiders de onderwerpen besproken die de basis vormen voor het uitoefenen van deze mooie hobby. De onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:

  • Opzetten aquarium
  • Aquarium techniek
  • Watersamenstelling
  • Inrichting
  • Gezonde planten en vissen
  • Onderhoud van je aquarium

De cursus wordt in Margraten gegeven op de volgende vrijdagen in 2024 :
januari  12 en 26;   
februari  2 en 23;   
maart  1, 8, 15, 22 en 29;   april 5;
telkens van 19:30 uur tot 22:00 uur. 
Na afloop van de cursus ontvang je een door de Nederlandse Bond Aqua Terra getekend certificaat. De hele cursus wordt aangeboden voor een bedrag van slechts € 50,-

Tevens biedt de vereniging je een gratis adspirant lidmaatschap aan voor het hele jaar 2024. In dit jaar kun je gratis deelnemen aan alle activiteiten die Terra Collinaria organiseert.
Aanmelden kan tot 31 december bij Huub Bos op het nummer 06 28103040 en/of door € 50,- over te maken op rekeningnummer: NL74 RABO 0131 8067 85
t.n.v. penningmeester Terra Collinaria  o.v.v. ‘cursusgeld 2023, naam, adres, tel. en mailadres’

Heb je nog vragen over de cursus of over Terra Collinaria in het algemeen, neem dan contact op met Huub Bos.