Bent u nieuwsgierig wie er in het bestuur van onze vereniging zit? Zoekt u de contactgegevens van de bestuursleden? Klik op de link bestuur en kom op de juiste pagina.

Op de hiernaast voorgestelde pagina kunt u ontdekken wat de naam Terra Collinaria inhoud en waar het vandaan komt.

Hier treft u de link aan naar een TV interview dat ooit met onze voorzitter Huub Bos is opgenomen. Onze doelstelling is in de jaren nooit veranderd!

Minimaal maandelijks, maar gemiddeld bijna twee keer per maand sturen we u onze nieuwsbrief TC News met wetenswaardigheden over onze vereniging. In dit archief vind u de actuele nieuwsbrief, en alle verzonden nieuwsbrieven van zowel dit als van vorig jaar.

Hier treft u een impressie aan wat het kleurrijke tijdschrift Het Aquarium zoal allemaal inhoud. Via onze vereniging kunt u voordelig een abonnement op de dit tijdschrift afsluiten. Dit is mogelijk in alleen de digitale versie, maar ook als gedrukte exemplaren netjes verzonden naar uw brievenbus. Bij het abonnement op de gedrukte versie ontvangt u tevens de digitale versie gratis erbij.

Bent u direct overtuigd, en wilt u lid worden van onze vereniging? Op de link hiernaast, vind u meteen het inschrijfformulier wat u kunt invullen en daarna kan versturen naar onze secretaris. U wordt na het invullen als lid bij ons ingeschreven.

Wilt u een bericht aan onze vereniging sturen? Gebruik dan dit contactformulier, en we zullen uw vraag of opmerking snel oppakken. Alvast dank voor uw belangstelling vooraf.

Op deze link kunt u zien wie en welke bedrijven Terra Collinaria een warm hart toe dragen. Door middel van een financiƫle ondersteuning zorgen zij dat onze vereniging een mooi en interessant programma kan aanbieden. Denk aan onze sponsoren bij uw volgende aankoop. Via Sponsorkliks kunt u, en ook iedereen buiten de vereniging actief bijdragen aangezien we hier een commissie van uw aankoop terug mogen ontvangen.